Raw Generation Expo vine si la Cluj

Salut,

Afis - Primavara 2015Poate te intrebi de ce promovez acest eveniment si esti indreptatit/a sa o faci avand in vedere ca pana acum nu am vorbit niciodata despre alimentatia raw vegan.

Pasiunea mea este un stil de viata sanataos (stiu, stiu, suna ca un cliseu 🙂 ), iar aceasta implica si o alimentatie sanatoasa.

In viziunea mea o alimentatie sanatoasa este o alimentatie diversificata, o alimentatie care sa cuprinda alimente de natura vegetala si de natura animala, atat in stare proaspata cat si preparate termic.

Daca in ceea ce priveste alimentele preparate termic, noi, ca popor, avem o mostenire bogata, nu acelasi lucru putem spune despre alimentele in stare proaspata.

Informarea oamenilor cu privire la modalitati diferite de consum a fructelor si legumelor proaspete este, din punctul meu de vedere, un aspect foarte important.

Din fericire pentru noi, exista in Romania oameni pasionati de acest domeniu, oameni care ofera cu inima deschisa din cunostintele pe care le detin si care, prin actiunile lor, ne imbunatatesc viata. Unul din acesti oameni este Ligia Pop.

Ligia Pop este promotoarea conceptului raw vegan in Romania. Din 2009 si pana in prezent, dansa a inceput o campanie intensa de mediatizare a acestui stil de alimentatie prin publicare de articole, de carti si de video-uri.

Iata cum defineste autoarea alimentatia raw vegan intr-un interviu acordat recent Ralucai Istrate pe multicrudi.ro :

Nu este asa cum se asteapta toti si nu va fi niciodata 100% mancare nepreparata termic, ci este un procent cat mai mare de cruditati, ideal 50-75% cruditati cat mai proaspete si cat mai locale (aici nu intra cruditatile aduse din alte tari, in special iarna) si restul de 30-50% alimentatie – ori traditionala gatita, ori vegetariana sau vegana, in functie de cum alege fiecare”

Din 2010, Ligia Pop organizeaza Raw Generation Expo, o expozitie unica in Romania care are scopul de a aduna la un loc magazinele si firmele din domeniu pentru a le prezenta publicului interesat.  

Evenimentul nu este doar pentru cei care sunt vegetarieni, vegani sau raw foodisti, ci este destinat tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca stilul de viata.

Este locul unde vor descoperi o oferta larga de produse naturale.

Din 2015, expozitia va avea de loc de 3 ori pe an, de doua ori la Bucuresti si o data in Ardeal.

Anul acesta, editia din Ardeal va fi la Cluj-Napoca, pe 15 martie intre orele 9-19.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, te invit sa accesezi site-ul oficial: www.rawgenerationexpo.com

Cu prietenie,

Elena Badea.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.